Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

Solsenge

Solsenge

En solseng er den perfekte måde at fuldende en dejlig oase i haven. Her kan du ligge og nyde en varm sommerdag, imens du har benene oppe og ligger ganske komfortabel. Når først man har ligge i en solseng er det vanedannende og man kan slet ikke undvære sådan en i haven. Her hos os kan du finde din næste solseng.

Bredt udvalg af solsenge

Hos Kircodan finder du et bredt udvalg af luksus solsenge. Du finder blandt andet solsenge i forskellige materialer, så du nemt kan vælge den solseng, som passer bedst til dine eksisterende udemøbler. Har du endnu ikke valgt dine andre udemøbler, så kan du finde flere eksklusive mærker her hos os, så du kan skabe et udemiljø, hvor stilen matcher og er gennemtænkt.
Alt efter hvor du har mulighed for at opbevare din solseng, kan det være en fordel at vælge en solseng, som du kan klappe sammen, så den ikke fylder så meget. Der skal derfor tænkes over flere ting, når man leder efter den rette solseng.

Vælg en solseng, der matcher dine behov

Foruden om solsengen er foldbar skal man overveje, i hvilke situationer man skal bruge solsengen. Skal den står i haven nær spise- eller siddeområdet, så er en solseng med en tyk hynde rar at slappe af på. Skal solsengen derimod bruges, når man vil tørres og varmes efter en tur i poolen, så er solsengen uden hynde det mest optimale valg, da denne stol bliver hurtigere tør, samt hynderne ikke får skjolder og bliver grimme. Det kan derfor være en god idé at bedømme, hvor man ønsker at bruge sin solseng, da det netop er formålet med solsengen, der bør afgøre, hvilken solseng man køber.

Solseng der matcher din stil

Hos os finder du solsenge, der er lavet i forskellige mål og materialer. Dette gør det nemmere for dig at finde en solseng, der ikke blot matcher dine behov i størrelsen, men også i materialet. Har du derfor allerede udemøbler, hvor du ønsker at tilføje en solseng, så kan du både købe solsenge i aluminium, teak og flet samt kan du vælge om solsengen skal have en hynde eller ikke. At udemøblerne har en designmæssig stil, der hænger sammen, gør, at der bliver en anden ro i udemiljøet, hvilket mange netop efterstræber i en have. Haven er ofte et frirum, hvor man kan slappe af og nyde fritiden, og derfor er det også vigtigt, at man føler, at ens udemøbler afspejler ens stil og skaber en ro. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med købet af en solseng, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige solseng, der både matcher din stil og behov.  

Forskel på solseng og solvogn

Når man skal til at skabe et udemiljø støder man på mange forskellige møbler. Herunder solsenge, solvogne, liggestole og lignende. Det er mildest talt en jungle, men her vil vi kort forklare, hvad forskellen er på en solseng og en solvogn. Og den primære forskel er, at en solseng som oftest er større end en solvogn, og dertil er den også designet efter, at man ikke flytter rundt på den hele tiden. Ønsker man derimod en liggeplads, hvor man kan rykke rundt på den efter behov, så er en solvogn den rigtige løsning. Den er nemlig ofte mindre end solsengen, og så er den udstyret med to hjul, der gør den nemmere at flytte rundt på.

 

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.