Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

Grill tilbehør

Grill tilbehør til gasgrill og kulgrill

At have en god grill er en nødvendighed, når man ønsker grillmad, der smager godt og er veltilberedt. Men det er ikke alene grillen, der gør arbejdet, men ligeledes det grill tilbehør, der gør hele oplevelsen sjovere og lækrere for grillmesteren.

Hos Kircodan finder du alt den grill tilbehør, du mangler til din gasgrill eller kulgrill. Blandt vores tilbehør finder du bl.a. mærker som Bercato og BeefEater. Vi sørger altid for, at vores grill udstyr har en høj kvalitet, så de passer til grillens høje varme og gentagne brug og vask.

Nyd sommerens grillaftner med en god grill og det rigtige udstyr. Vi lover dig, at du vil kunne smage forskel på bøffen, når den er lavet på en grill, der er designet ud fra de helt rigtige principper for god grillmad.

Hvilket grill tilbehør er nyttigt at have?

Det kan være svært at overskue, hvilket tilbehør der er nice to have og need to have. Og er du først startet med grilleventyret kan det være svært at skelne mellem de mange forskellige typer af tilbehør, og hvad de kan tilbyde grillmesteren.

Først og fremmest er det en god idé at overveje, hvor meget udstyr du har lyst til at eje. Er du minimalistisk anlagt, så kan du nøjes med kun de allermest basale ting som en børste, et grillovertræk og et redskabssæt. Holder du derimod af at være veludstyret, så er der næsten ingen begrænsning for, hvor meget udstyr du kan købe.

For at skabe et overblik over det forskellige grill udstyr, du kan købe her hos Kircodan, har vi lavet to kategorier. Udstyret der er henvendt til grillen, og udstyret der er henvendt til grillmesteren. Herunder har vi inddelt grill tilbehøret i nice to have og need to have.

Grill tilbehør til grillen

Her giver vi en oversigt over det tilbehør, du må eje til din grill, og det der vil fedt at have til de lune sommeraftner foran grillen.

Need to have

En af de ting man som grillmester må eje, er grillovertrækket. Har du ikke et overtræk til din grill, vil den hurtigt blive snavset af vind og vejr, samt skaber det et stort slid, når grillen ikke er ordentlig beskyttet. Så vil du forlænge din grills levetid, samt mindske skidt og snavs, så er et grillovertræk nødvendigt.

Et andet need to have til grillen er grillbørsten. Her kan du vælge mellem forskellige modeller, hvor der er flere eller værre børster inkluderet. Om du vælger børsten med forskellige funktioner eller blot en almindelig børste, så er den et need to have, så du kan gøre grillen rent, når du har brændt den ren.

Nice to have

Nice to have til grillen er udstyr såsom en rygebakke, der kan være med til at skabe en røget og lækker smag. En rygekassen er ikke en need to have, men en måde hvorpå du kan skabe en udsøgt smag. Mange gasgrillsejere er fan af netop rygekasserne, da de er med til at skabe den helt rigtige smag, som kan være svær at genskabe med gasgrillen.

Et andet nice to have udstyr er rengøringsmiddel og plejemidler til din grill. Vælger du at anvende disse giver du din grill de bedste forudsætninger for at holde længe. Men langt det meste skidt og snavs kan brændes væk og derefter kan du anvende børsten til at fjerne rester og snavs.

Grill tilbehør til grillmesteren

Det grill tilbehør der er mest af, er uden tvivl det, der henvender sig til grillmesteren. Med bare nogle få gode redskaber kan du få en helt anden oplevelse, når du står ved grillen – hvem ønsker ikke at kombinere god mad med en sjov oplevelse? Her giver vi et kort overblik over, hvilket udstyr du må eje, og hvilket der er til din egen fornøjelses skyld.

Need to have

Grillmesterens need to have no. 1 er uden tvivl redskabssættet, der bruges, når maden skal vendes på grillen, eller maden skal helt af grillen. Med de lange skafter gør det hele oplevelsen meget mere behagelig for grillmesteren, der ikke behøver bekymre dig om, at få brændt fingrene.

Et andet need to have er grilltermometeret, der kan købes så advanceret i dag, at du kan stikke nålen i kødet og derefter følge temperaturstigningen direkte på din mobil med bluetooth. Et grilltermometer er et need to have for den nye eller let øvet grillmester, der ønsker at finpudse færdighederne, men stadig ønsker at levere et godt resultat, når der tændes op i grillen.

Nice to have

Listen med det grill tilbehør, der er nice to have for grillmesteren er nærmest endeløs. Derfor får du også blot en kort gennemgang af det udstyr, som vi finder rigtig nice, når vi skal stå foran grillen.

Med de forskellige former for mad, der bliver tilberedt på grillen, og BeefEaterens mulighed for at grille uden låg, er det uden tvivl rart at have et forklæde på. Skal grillmaden serveres til en grillfest, så kan det endda være, at forklædet skulle være lidt finere end dem, man normalvis bruger i køkkenet.

Rotisseriet, grillspyde og stegholderen er ligeledes udstyr, der er mere end rare at have, når man ønsker at få de bedste resultater.

Uanset om du ønsker et stort udvalg af grill tilbehør eller blot ønsket et mere beskedent udvalg, så kan du finde det, du mangler hos Kircodan.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.