Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

Om os

Kircodan Furniture A/S

- No Compromises

Dette slogan har vi stræbt efter at leve op til, siden vi i 1987 begyndte at fremstille møbler til anvendelse både ude og inde.
I samarbejde med udvalgte arkitekter stræber vi efter at fremstille nogle produkter, der manifesterer sig ved deres originalitet, kvalitet og funktion.

 

Kvaliteten

Kvaliteten på vores møbler er helt enestående. Forarbejdningen er i særklasse. Vi anvender de materialer, som er bedst egnede til de enkelte funktioner. Vi benytter kun det bedste teak.

I mange af vore modeller indgår rustfrit stål i de bærende konstruktioner. De fleste beslag er i massiv messing, og bevægelige samlinger er forstærket med indlagte messingplader og manchetter. Enkelte er i messinggalvaniseret jern af hensyn til styrken. Betræk og hynder er enten i bomuld eller akryl med indlæg af ikke brandbare materialer.

Kom forbi vores butik i Farum og se hele udvalget. I butikken har vi også et stort udvalg af havemøbler og parasoller fra Brafab..

facade

Kom og se vores kæmpe showroom/butik i Farum. Vi har ud over Grill og udemøbler, også bordplader, terrassebrædder, indendørs gulv og køkkener.

Personale

Jes Kirkegaard

Direktør Kircodan A/S

E-mail: Jes@kircodan.com

Telefon: +45 40 56 39 66 

Jørgen Kirkegaard

Direktør WoodyWood Aps

E-mail: Jorgen@woodywood.dk

Telefon: +45 45 56 00 10

Hans-Christian Carstensen

Salgschef

E-mail: Hans@kircodan.com

Telefon: +45 53 57 20 26

Butikken

Entré

Vi står altid klar med god ekspertise, og et rigtigt godt tilbud til dig

Hørmarken 7 i Farum

Kircodan og Brafab forhandler

Vi udstiller alle Kircodans egne eksklusive udemøblerHer finder du både de nyeste modeller og ældre modeller, som sælges til meget fordelagtige priser.

Udover det har vi også et stort udvalg af havemøbler fra Brafab. Lounge møbler, spiseborde og stole, samt parasoller i mange størrelser, bla. de eftertragtede regtangulære parasoller i højkvalitet fra italienske Scolaro, til både privat og professionelt brug.

Beefeater – Serious Barbecues.

Hele Beefeaters kæmpe sortimentet af eksklusive gasgrill, udekøkkener og grilludstyrer er udstillet. Her finder du gasgrills i flere størrelser, indbygningsgrills og komplette udekøkkener samt tilbehør bla. motoriseret rotisseri og andet tilbehør man ikke kan undvære.
Beefeater gasgrill er i en klasse for sig selv.

Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.