Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

Udekøkken med grill

Udekøkken med grill

Har du også drømt om et udekøkken i mange år? Så er du langt fra den eneste, udekøkkener med grill er blevet utroligt populært i de danske hjem. Et udekøkken tillader, at man, som værten for en BBQ-aften eller havefest, kan blive sammen med sine gæster, selvom man står ved grillen. Med et udekøkken med grill og vask slipper man helt for at skulle ind i køkkenet, når hænderne eller salaten skal skylles. Dette gør udekøkkener til en stor glæde for ejermanden. Derudover giver pladsen i udekøkkenet mulighed for at have tallerkner, bestik og andre nyttig ting lige ved hånden, hvilket gør grillaftnerne mindre besværlige.

Det eksklusive udekøkken med grill

Vi tilbyder eksklusive udekøkkener med indbygningsgrill, vask og køleskab, på den måde slipper man helt for at skulle bruge sit indendørskøkken i sommerhalvåret, hvilket mange synes er en kæmpe fordel i de varme måneder. At det hele er samlet et sted, gør også, at man kan forberede hele måltiden ved at have sat eventuelle fødevare og ingredienser ud i sit udekøkken, så det er nemt, hurtigt og klart til at man skal tilberede sin mad i udekøkkenet med grill. Med et udekøkken har du ligeledes mulighed for at snitte grøntsager, frugt, rense kød og meget ved bordpladsen – så kan man samles om udekøkkenet, fremfor en skal gøre salaten klar inde i køkkenet imens en anden står ved grillen. Et udekøkken med grill er en optimalløsning for jer, der elsker at være ude og samtidig tilberede god mad, men som ikke vil gå på kompromis med fællesskabet og opbevaringsmulighederne – for ikke at tale om kvaliteten af grillen, som medfølger udekøkkenet.

Indbygningsgrill

Hos os kan du både købe udekøkkener med grill eller uden grill – dette da vi mener, at der skal være mulighed for at beholde sin gamle grill, selvom man ønsker et nyt og flot udekøkken. Vi oplever dog ofte, at mange vælger at købe en indbygningsgrill med i forbindelse med køb af udekøkken. Vi har mange forskellige modeller inden for indbygningsgrille, så du kan vælge den indbygningsgrill, der passer bedst til dit behov og udekøkken. Du finder derfor både indbygningsgrille med 3, 4 og 5 brændere – du skal blot vælge, hvilken indbygningsgrill, du skal have i dit udekøkken. Har du brug for hjælp i forbindelse med valg af ny indbygningsgrill, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning i forbindelse med køb af udekøkken med grill og andre varer på Kircodan.

Vi tilbyder et komplet udemiljø

Foruden udekøkken med grill, indbygningsgrill, udekøkken uden grill forhandler vi også mange andre varer, der henvender sig til udemiljøet. Du kan blandt andet finde din næste solseng, hængesofa eller havespisebord blandt vores udemøbler – og har du brug for grill reservedele til din grill eller nyt grill tilbehør til dit smarte udekøkken med grill, så kan du også finde det her på vores side. Med vores brede sortiment inden for udemøbler, udekøkkener, BeefEater grille og meget mere har du mulighed for at skabe dit drømmeudemiljø, hvor der er plads til hygge og afslapning i kvalitetsprodukter. Har du brug for vejledning til dine næste køb, så kontakt os her på siden eller mød op i vores showroom, så du kan se vores mange produkter og mærke kvaliteten.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.