Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

BeefEater Grill

Kategorier

BeefEater Grill
Er du træt af din gamle grill? Så kan en BeefEater grill være et god bud på en god ny gasgrill. Vi forhandler alle produkter inden for BeefEater gasgrille, så har du forelsket dig i en bestemt BeefEater grill eller tilbehør hertil, som du ikke kan finde på vores webshop, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Med en BeefEater grill tager du sommerens BBQ-fester til nye højde med en professionel og effektiv gasgrill.
BeefEater grill – en grill udover det sædvanlige
En varm sommeraften med venner og familie hænger ofte sammen med godt grillet kød og en let tilbehør – for hvad er næsten mere sommerligt end grillaftner? Med en BeefEater grill tager du grillaftnerne til helt nye højder. Med de mange forskellige BeefEater modeller har du muligheden for at vælge den gasgrill, der passer til netop dine behov. Vi forhandler BeefEater gasgrill med 3 brændere, som er til den rutineret grillmester, men vi har også BeefEater grill med hele 5 brændere, som oftest bruges af den professionelle grillmester eller af dig, som har brug for en grill, der kan rumme alles favoritter på samme tid.
BeefEater Grill – den førende gasgrill  
Selvom BeefEater grillen ikke er lige så velkendt som andre gasgrill i Danmark, så er mærket yderst kendt rundt om i verden. Faktisk er BeefEater grill blandt de førende mærker inden for gasgrill, og særligt i Australien er grillen blevet det fortrukne mærke til BBQ-aftnerne. Men hvorfor skal du vælge en BeefEater grill fremfor andre mærker? Det skal du fordi

En BeefEater grill har en utrolig høj kvalitet, og du skal derfor ikke investere i en ny hvert andet år
BeefEater grillen har en meget høj varmeeffekt, da brændernes placering i grillen gør, at den er nem at betjene.
Der er et hav af modeller inden for BeefEater grille, så hvis du går op i grillens design, så kan du uden tvivl finde den rette model inden for BeefEater.
BeefEater grill fås både som fritstående grill og som indbygningsgrill – så drømmer du om et udekøkken, så kan din BeefEater gasgrill sagtens integreres.
I en BeefEater grill er der en støbejernsriste, der med dens varmemodtagelse gør, at grillen hurtig bliver varm og klar til brug.
Med en BeefEater grill kan man grille uden låg, da varmeeffekten fra brænderne er så høj, at låget ikke er nødvendigt – dette skaber et hyggeligt socialt miljø omkring grillen, som kendes fra de amerikanske og australske BBQ-aftner

Vi kunne blive ved med at komme med gode grunde til, at en BeefEater grill burde blive dit næste valg. Hvis du ikke er overbevidst endnu, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os for at få mere information om din næste BeefEater gasgrill. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor du kan se flere af vores BeefEater modeller udstillet – her kan du også få en snak med os, samt råd og vejledning til køb af BeefEater grill.
Beefeater Grill til private og professionelle
En BeefEater grill er manges favorit gasgrill, da dens høje varmeeffekt gør den ideel for både den private grillmester, men også den professionelle grillmester, der har brug for at kunne lave hurtig og veltilberedt mad til mange mennesker på en gang. Og med de mange forskellige modeller inden for BeefEater grill, er der en gasgrill, der passer til et hvert behov. Hos os finder du hele fire forskellige modelkategorier inden for BeefEater gasgrill. Blandt andet finder du Signature modellerne, som er udført i rustfrit stål, hvilket gør den nem at vedligeholde og rengøre. Ønsker du derimod en BeefEater grill, der er lavet i porcelænsemalje, så skal du vælge Discovery modellen, hvor slidstyrken er utrolig høj. Ens for alle BeefEater grille er, at de har en Quartz Start- tænder, hvilket sikrer grillene en lang levetid. Derudover er næsten alle BeefEater grillene udstyret med en varmeplade, som kan anvendes som stegepande, så man ikke behøver også at kokkerer inde i køkkenet.

Skal du have en BeefEater grill fra modellerne

Discovery
Signature
Clubman
BUGG

Så køb din gasgrill her hos os.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.