Kircodan.com er en del af Kircodan Furniture A/S. Læs mere på    og  

Loungestole

Loungestole til udemiljøet

At have et pænt og behageligt udemiljø er forudsætningen for, at man bruger timer i haven eller på terrassen. Derfor vælger mange folk også, at deres havemøbelsæt skal være i en god kvalitet, så de er rare at opholde sig i og samtidig ikke er i en kvalitet, hvor der er behov for nye møbler hvert år.

Hos Kircodan kan du købe alt det, du skal bruge til dit udemiljø. Vi har både sofaer, borde, solsenge og loungestole – alt det du skal bruge, for at skabe en oase, der indbyder til hygge og nærvær i haven.

Find den, der passer til din stil

Hos Kircodan har vi et bredt udvalg af loungestole, og du skal derfor blot vælge den stole, der passer bedst til dine loungemøbler. Du finder både stole, der matcher kurveflet looket, stål looket og det mere minimalistiske look.

Loungestolen er til dig, der ønsker at slappe af i en behagelige stol, hvor der både er fokus på komfort og design. Og det er netop det, der er det fælles kendetegn ved vores loungemøbler, at de er komfortable, moderne og af en god kvalitet.

Har du brug for hjælp?

Det kan være svært at vide, hvilket møbelsæt, der er det rigtige for en. Man skal nemlig både tænke over, hvordan man fortrækker hynderne i farven, men også i formen og komforten. Skal den være hård eller blød?
Hos Kircodan kan vi hjælpe dig med at finde de loungemøbler, der passer til dig både stilmæssigt og ift. siddekomforten.

Du kan altid kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformularen på siden. Og har du brug for at se sættet før du køber det, så er du altid velkommen i vores showroom i Farum.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til produktet, så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

HUSK: du kan besøge vores showroom på Hørmarken 7, 3520 Farum.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.